Kære skønne mennesker

Jeg har en rigtigt god oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer 🙂
Jeg er så heldig at være test ambassadør hos All Organic, hvilket jeg er meget beæret over! 🙂

Det er jeg fordi at jeg går utroligt meget op i økologi, bæredygtighed & det alternative.
All Organic er et site hvor du kan finde inspiration omkring alt indenfor det holistiske, økologiske og naturlige. Drudover har de også en webshop, med mange lækre ting.

Jeg er meget åben & nysgerrig overfor det alternative, og da jeg en dag blev kontaktet af All Organic omkring test af en håranalyse, var jeg på lige med det samme 🙂

Jeg gik hele ugen optil og glædede mig til at jeg skulle besøge klinik Godthjælp.Det har altid interesseret mig at man b.la ved hjælp af hår (eller ander ting) kan gennemskue om kroppen fejler noget eller lider mangler, og jeg har altid goddt kunne tænke mig at få lavet en håranalyse – så det var bare om at springe til.

Jeg ankom til klinikken som ligger på Rosenborggade. Virkelig god lokation – det er lige at komme til, og da jeg kom derind, var der dejlig lyst, super hyggeligt og en lidt hjemlig atmosfære.

Jeg blev budt velkommen af Rikke Godthjælp (som er ejer af klinik Godthjælp). Hun udstråler en enorm venlighed & rolighed… Jeg hilste på hende, og fik af vide at det var en af hendes medarbejdere – AK som skulle lave testen på mig.

AK så enormt sød & venlig ud – Hvilket hun bestemt også var 🙂 Til sådan nogle ting, er det bare rigtigt vigtigt at man føler sig tryg ved personen og er på bølgelængde.

Vi satte os ned, og hun fortalte mig lidt om hvordan det hele ville foregå, og viste mig et eksempel på hvordan min færdige plan ex. kunne se ud.

Vi startede ud med at hun tog et par – eller 5 af mine hårstrå med hårsæk med en pincet – Det er ikke noget du mærker noget til.
Efter det, lagde hun mine hårstrå ind i en maskine, som brugte 15-mins tid på at samle informationer omkring mit hår

Efter de 15-minutter var gået, havde jeg en velværeplan, som jeg glædede mig helt vildt til at gå igennem.

Planen er superfin, med forskellige afsnit der omhandler

 • Vitaminer (forskellige vitaminer)
 • Mineraler (forskellige mineraler)
 • Aminosyrer (forskellige aminosyrer) Systemer i kroppen (ex. Hydrering, hjerte-karsystem, immunsystem)
 • Essentielle fedtsyrer (Omega 3-6-9)
 • Antioxidanter (forskellige antioxidanter)
 • Miljømæssige påvirkninger (kemikalier og kulbrinte, stråling, giftige metaller)
 • Modtandskraft – mikrobiologisk (ex. parasitter, sporer, bakterier)
 • Interferens indikatorer (ex. mobil, skærme, lavfrekvens stråling)

Jeg blev mere end positivt overrasket. Jeg har gået meget længe og været bange for at jeg manglede en hel del vitaminer & mineraler, da jeg er uendelig træt hver evigt eneste dag – og det mener jeg jo at der være en forklaring på 🙂

Jeg har derfor – for længe siden, været oppe hos min læge og få taget en masse blodprøver, for at tjekke op på om jeg var i underskud af noget.
Det var jeg dog ikke, ifølge blodprøverne. Det har altså undret mig….


Håranalysen

Jeg fik svar på min håranalyse, og der var svaret altså også… Jeg var ikke i større mangel af vitaminer og mineraler – Men der var lidt.
Jeg fik oveni købet af vide af AK at min test var virkelig god, og der intet var at være bekymret for ang. vitaminer & mineraler.

Det eneste jeg er i mangel af er lidt C-vitamin & Inositol, og af mineraler er det lidt Svovl, Chrom, Jern & kobber

.

Jeg har den sidste tid (efter alle blodprøverne hos lægen) taget Omnimin Pure, og jeg tænker lidt at det er det, der har givet mig den mængde vitaminer i kroppen.
Efter mit testresultat har jeg også fået købt ekstra Jern/C-vitamin, Chrom & inositol, så det bliver rigtigt spændende at se om jeg kan mærke en forskel efter noget tid.

Udover mine manglende/ikke manglende vitaminer, kunne jeg også læse mig frem til at jeg (åbenbart) har en ubuden gæst i min krop!!
Jeg har simpelthen en parasit!!! og den har sikkert levet dejligt & trygt rigtigt længe i min krop.
Der er utroligt mange mennesker der går rundt med parasitter i kroppen uden at selv være klar over det.
det kunne jo også være en af grundene til min uendelige træthed og kæmpe sukkertrang (OMG!)
Derudover kan den være grunden til at jeg det sidste års tid, har tabt mig utroligt meget uden noget speciel grund. (jaja … det kan også skyldes stress 🙂 )

Det er b.la dyreejere/tidl. dyreejere (især katte) der får parasitter, men selvfølgelig kan man også få dem af andet.
Parasitterne gør dig b.la træt, syg & sukkertrængende.

Jeg fik en liste på produkter jeg skulle købe (hos en helse mutter på Vesterbro) for at eliminere parasitten – Den bliver kaldt for parasit kuren:

 • Grøn/Sort Valnød dråber
 • Kryddernellikeblomst tabletter 
 • Malurt kapsler

Disse forskellige præparater, skal så tages nogle gange om dagen i en rum tid (kan ikke lige på stående fod huske hvor meget det er)
Parasitter er jo ikke noget du bliver testet for hos en læge – eller noget som de overhoved gider at teste. Derfor hælder jeg meget til det alternative.

Det kan sagtens være parasitten der er skyld i den unaturlige træthed, men hos lægen får du taget en blodprøve for mangel af vitaminer og hvis de ikke mener at du mangler vitaminer – så føler man lidt at de tror det er noget man bare finder på 🙁

jeg må indrømme, at jeg ikke har fået købt de ting jeg skal bruge endnu.. Men selvfølgelig vil jeg da gerne af med mine fuldstændigt ulækre ubudne gæster! og jeg håber virkelig at jeg kan mærke en forskel når at jeg har fået kuren.

I velvære planen, bliver de ting din krop er i mangel af eller fejler, delt op i kategorier, alt efter hvad der er vigtigst. Du kan fået et ’A’, som står for anbefalet eller et ’P’ som står for prioritet. Det er ’P-erne’ der er de vigtigste at få gjort noget ved.
Jeg havde heldigvis meget få P’ere – ikke noget af betydning. Normalt får man lagt en plan efter forløbet for hvad man kan gøre ved de mangler eller problemer man har, men jeg har bare købt lidt af de vitaminer som jeg nu manglede, og så skal jeg have købt ind til parasit kuren.

Det var virkelig en spændende og lærerig oplevelse – Du burde prøve det ♥


Receptionen


Receptionen og deres varer


Den famøse maskine – med mit hår i 🙂


Her får jeg taget hårstrå med en pincet og forklaret min test

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.