For sådan en madglad gris som mig, er det fantastisk endelig at eje et Stegetermometer.

Jeg laver mad hele tiden, men har aldrig rigtigt fået taget mig sammen til at købe et Stegetermometer – Jeg mente ikke at jeg behøvede et… Men jeg har så heller ikke lavet så mange stege i mit 29 år gamle liv 🙂 De er altså ikke helt lette at lave perfekte uden et Stegetermometer.

Nu har jeg så endelig fået et – og et smart et af slagsen ♥ Jeg har erhvervet mig et bluetooth Stegetermometer fra Coolstuff.
Og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med at lave en masse lækre stege ♥

Jeg prøvede mit nye Stegetermometer af for noget tid siden på en cuvettesteg, og resultatet blev rigtigt godt… altså, stegen blev liiige rød nok, men det er jo ikke stegetermometerets skyld, det er bare mig der skal lære at bruge det ordentligt! 😉
Jeg glæder mig til at få leget lidt mere med det, så jeg kan blive mere præcis omkring stegningen….

Stegetermometeret har et rigtigt fint design, og har 2 ledningsudgange.. Derfor kan du stege to ting samtidigt – smart! 🙂 Målesonderne/ledningerne er lavet af rustfrit stål og kan tåle op til 380 graders varme. Selve termometeret er en magnet, der kan sidde fast på ovnen.

Derudover har den en ‘on/off’ knap som du bruger til at tænd og slukke apparatet med, og en ‘pair’ knap som du bruger til at parre stegetermometeret og din mobil med.
Og det er det fede! Du kan parre den med din mobil…
Download appen: Grill smart (som kan hentes gratis af både iOS og Android )

Når du har termometeret & appen kan du så holde øje med stegetiden fra din telefon, og derved lave andre ting imens. Du kan også sætte forskellige timere på, hvis du vil huske at tjekke ind imellem.
Når stegen så burde være klar, ringer alarmen både på stegetermometeret og på din mobil.

  • Sæt dit Stegetermometer i midten af stegen (i siden) Hvis du sætter den fra en af enderne så får du huller i alle dine kødstykker 😉
  • Så går du ind og vælger hvilket dyr du tilbereder og om den skal være: rare, medium rare, medium eller gennemstegt.
  • Og så er det ellers bare i gang 🙂 (Jeg vælger ikke medium-rare en anden gang til en cuvette steg haha)

* I appen kan du se den aktuelle temperatur, indstille en alarm, se cirka hvor lang tid, der er tilbage, se og gemme din madlavningshistorik med grafer & billeder samt se de anbefalede temperaturer for forskellige typer madvarer.

Jeg er selv super glad for mit nye stegetermometer, og glæder mig så meget til at få leget lidt med det, så jeg kan blive en stegetermometer-nørd 😉 og lave en masse lækkert kød♥


Pakken indeholder:

  • Bluetooth Stegetermometer
  • 2 målesonder (med et kabel på ca. 90 cm hver)
  • 2 stk. AAA-batterier
  • Instruktionshæfte på engelsk, svensk og tysk

Dette indlæg er sponsoreret af Coolstuff.dk

I mine sponsorerede indlæg er det min egen personlige mening/holdning der kommer til udtryk, og jeg udtaler mig ikke positivt om produkter jeg ikke selv synes fungerer eller kan lide, da det for mig er det vigtigt at være troværdig både overfor mine læsere og mig selv

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.