⇒ Reklame

 

Jeg bliver simpelthen nødt til at vise jer den flotteste lampe ♥

Jeg har fået mig en ny spisebordslampe.. Jeg har i lang lang tid, gået og kigget på spisebordlamper, da vi havde en virkelig lille grim Herstal lampe hængende (Det er en min kæreste har haft hængende forever!)

Jeg havde besluttet mig for at min næste lampe skulle være en lang aflang lampe, der hænger lavt og flugter med spisebordet … og og og har et super behageligt lys, til når man sidder og spiser.

Min nye smukke Leovan lampe fra Lampegiganten.dk opfylder alle disse krav + lidt mere.
Den blænder ikke, og har et virkelig behageligt lys, der også er super godt til når det er blevet mørkt, og jeg skal tage billeder til bloggen – Bonus!
Lampen give ikke det der irriterende gullige skær i rummet (og på kamera), men mere dagslys-agtig.

Derudover kan højden på lampen justeres, iht. hvor langt oppe eller nede man gerne vil have den iht. spisebordet.
Det er super let at indstille lampens højde. Du skal bare holde knappen på wiren nede og køre den op eller ned, for hvor du ønsker den – Du har ikke engang brug for værktøj. Kunne det være mere simpelt? 😀

Lampen er energimærket med A+. Det er en af de bedste energiklasser. (produkter der er mærlet med A – A+++ er de mest energieffektive)

LED Holdbarhed

LED’erne kan ikke udskiftes, men lampen holder forever … Det har min kæreste prøvet at forklare mig. Han er uddannet elektriker & El-ingeniør, så han burde vide hvad han taler om 😉 (we hope so)

Hvis lampen bruges ca. 2 timer hver dag, så burde den holde i 41 år – Det er jo også en rum tid 😉
Vi har den kun tændt når vi spiser aftensmad … Jeg har kun små hyggelamper tændt om morgenen, hvor jeg ikke har fået øjne endnu haha, og om sommeren når det er lyst, har jeg sjældent lamper tændt – så den holder sikkert længere tid end 41 år når det kommer til stykket… Men, hvem har en lampe i 41 år eller mere? 😀

Den hænger bare og pynter over spisebordet – Jeg nyder synet af den 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.