Jubii …. Nu har jeg simpelthen gået SÅ længe og glædet mig, og nu er der kun 3 uger tilbage <3. Der rejser jeg til Gran Canaria. Væk fra det kolde efterår herhjemme, og ned til varmen. Det bliver simpelthen så lækkert!
Jeg rejser sammen med min kæreste. kun os to. Det trænger vi til. Jeg har jo også en papsøn. Men vi har brug for par-tid. Det er ikke let at komme ind i et forhold med et barn der ikke er ens eget (ikke fordi jeg siger noget negativt) men så har man også bare brug for at fokusere ekstra meget på hinanden som par og bare være ‘ os to’ og ladde op 🙂

Vi var på Gran Canaria sidste år også – i påsken. I Playa del Ingles. Helt fantastisk sted og det er der vi skal hen igen (Jeg har bestem at det er vores sted hehe)
Der er så skønt. En lækker strand (som ikke er overbefolket som i Puerto Rico), super lækre spisesteder og en “ørken”. Vi har kørt hele øen rundt, da vi altid lejer en bil, og jeg selv synes at Playa del Ingles er det lækreste sted.

Sidst boede vi på hotel ‘Playa Bonita’ og det er et dejligt hotel. Lækker udsigt til bjergene fra pool & liggestole, dejlig morgenmad, flotte værelser og skønt og venligt personale. Meget anbefalelses-værdigt! Just saying!

Denne gang har vi bestilt værelse på Hotel RIU Don Miguel **** og det ser virkelig lækkert ud, så Jeg håber at det opfylder mine forventninger
Så skal vi ud at spise og hygge os på nogle af de lækre steder vi kender i forvejen, og opdage nye spisesteder. På tur i bjergene. Tur vi denne gang, måske skal ud at vandre lidt – det gjorde vi ikke sidst. Der var vi bare på hygge tur med bilen.
Så skal vi en tur ud i “ørkenen” igen – det er lidt sjovt, på stranden og så skal vi SHOPPE!! hehe ..
Vi fandt jo ud af sidst, at der ligger en butiks-kæde der hedder ‘Primark’ i Las palmas, hvor der er flot og billigt tøj. Så der skal vi lige en tur hen, og købe lidt med hjem 🙂

Sidst var vi også ude med en båd i 3 timer, for at se delfiner. Det var en super fantastisk oplevelse. Efter min mening skal de ses ude i det fri hvor de hører til, og ikke i Sea World og alle andre vand/hval akvarier som underholdning – det er jeg totalt imod!
Vi var vildt heldige, og der kom en stor flok som fulgte os og legede rundt om båden 🙂
Jeg ville gerne ud og se det igen, men jeg er ikke sikker på at jeg får kæresten med hehe 😉
(Han er meget af den holdning at nu har vi set det, så behøver man ikke at se det igen)

PRIMARK


På tur i bjergene

Ude i ørkenen

En af mine yndlings tapas-restauranter

Ude på havet og se delfiner

Nu tæller jeg bare dage, og glæder mig 🙂
Skal I ned i varmen, her til efteråret/vinteren? og er der nogle af jer der har været på Gran Canaria/Playa del ingles før? Hvad synes i om det og har I nogle steder I kan anbefale? 🙂 <3

Ha en dejlig weekend….

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.