Der var engang .. Hvor jeg levede super sundt (altså, jeg lever også sundt nu! men virkelig sundt før). Der lavede jeg altid daddelkugler når jeg skulle have noget lækkert.

Det er simpelthen så længe siden jeg har lavet daddelkugler, men jeg har tit tænkt på at jeg skulle komme igang igen 🙂
Her forleden, var trængen til at eksperimentere med det, så stor at  jeg gik ud og købte ind efter arbejde og gik igang med at sammensætte smage & ingredienser da jeg kom hjem.Det ene af mine eksperimenter blev så til disse lakridskugler! De er gode, og tager virkelig sukkertrængen – men husk at børste resterende lakridspulver af kuglerne, da det ellers bliver et for tykt lag af pulver du får ind i munden 🙂


Opskrift

Antal: 10 stk

Ingredienser:

  • 100 gram dadler
  • 40 gram blancherede mandler
  • 1 tsk lakridsrodspulver/rålakridspulver +  ekstra til at rulle i
  • 2 tsk kakaosmør


Sådan gør du:

  • Hak mandlerne i en minihakker/foodprocessor
  • Tilsæt kakaosmør & lakridspulver – blend
  • Tilsæt dadlerne og blend det hele til en ensartet & fast masse
  • Rul dadelmassen til kugler og trill dem i lakridspulver

Opbevar i køleskab i lufttæt emballage

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.