Vi er kommet lidt ind i Februar måned nu, og jeg synes allerede vi har haft masser at lave! Puha! 🙂

Vi startede måneden med at få Alexander hjem, og fejre hans fødselsdag – som så var i foregårs den. 6 🙂
Lørdag var vi på TGI fridays og spise dejlig mad – og der var is og sang til Alexander.
Søndag holdt vi børnefødselsdag for ham. der var 10 unger (eller rettere sagt .. DRENGE! 😉 ) – Puha! Godt vi først gør det om 2 år igen – Hans mor skal holde næste år.

De gejler jo alle sammen hinanden op. Enkelvis er de jo nogle søde søde drenge

I forgårs var det jo så Alexanders fødselsdag.
Vi lod ham sove lidt længere, og vækkede ham med sang, gaver og så lavede jeg bananpandekager til ham (Dem elsker han! og de er jo sunde – så det er bare fint) 🙂

Han fik en god fodbold, og et bordtennis sæt –  Det har han ville have lææænge!
Der er bordtennis i kælderen hvor vi bor, så han brokker sig altid over at vi ikke har bat & bold.

Han tog en ven med hjem fra skole og prøvede hans nye bordtennisbat af 🙂


– Jeg har været lidt halvskidt, og følt at jeg var på vej til at blive syg – så har desværre ikke fået trænet i denne uge :/ Not good!
Men det er typisk min krop.. Jeg går og kan mærke at jeg ikke har det godt, men der sker ikke rigtigt mere. Når man går rundt sådan, så vil man bare gerne have at sygdommen rammer, så man kan få det overstået, istedet for at det hele tiden kommer og går.

Håber at jeg kan bruge min weekend på at slappe af – det har jeg brug for 🙂 Liiiige ladde op inden vi også holder familiefødselsdag 😉


Mine planer for Februar:

 • Træne .. Meget vigtigt! 😉
  Regner med at tage nogle pilates timer
 • Holde børnefødselsdag
  Alexander fyldte 8 år i foregårs. Så i søndags holdt vi børnefødselsdag. 10 unger havde vi! Puha! der var boller, superhelte cupcakes, slik, smoothies & skattejagt! det var et hit.
  Det var en superhelte-fødselsdag, og en del af dem var klædt ud 🙂
 • Holde familie fødselsdag
  Udover at holde børnefødselsdag, så skal der jo også holdes for familien. Det bliver lørdag den. 17. februar – Ja, det er lidt svært at få tingene til at passe helt sammen 😉 Han skal jo også til sin mor & holde fødselsdag.
  Jeg havde tænkt mig at lave burgere, med hjemmelavede burgerboller. Og så tænker jeg at putte hhv. bøf i nogle og pankopaneret kyllingebryst (hans yndlings!!) i nogle – Det tror jeg helt sikkert bliver et hit 🙂
  Derudover ville jeg lave fritter, milkshakes & hjemmelavet chili mayo. mums!
 • TGI Fridays
  I lørdags var vi på TGI’s for at fejre Alexanders 8 år. Kun mig, Peter & Alexander – Vi havde for længe siden sagt til ham, at vi kunne tage derhen – Han er helt vild med maden 😉 Det var super hyggeligt! og de overrasker altid med gratis is & fødselsdags sang til fødselaren – Det blev han meget glædeligt overrasket over.
  Et lille tip! Deres passionfrugt smoothie er sindsygt god
 • Spise med mine 2 skønne veninder på Izumi sushi i Charlottenlund.
  En af de bedste sushirestauranter med ‘All you can eat’. Der er så meget du kan vælge imellem, det er billigt, og det er frisklavet. Meget lækkert! Prøv det!
 • Besøge farmor & farfar
  Vi kan få det passet sammen, så vi kan komme og besøge dem. farfar rejser 1 måned til Egypten lige om lidt, så jeg håber vi når det Ellers går der jo et godt stykke tid! De er ret gamle, så det er om at få besøgt dem, mens man kan. Det kan bare nogle gange være svært at få presset ind i kalenderen – Især når de bor så langt væk! Vi har ikke været der siden lige før jul, så det er på tide nu 🙂

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.