Hjemme hos os, laver jeg smoothies hver morgen i weekenderne – og de elsker det ♥

Jeg prøver hele tiden og lave forskellige slags, og sørge for at vi ikke får det samme hver gang.
Jeg elsker at variere min kost, og jeg elsker at prøve at putte så mange grøntsager jeg kan i mine smoothies & juices for at gøre dem sundere –  men samtidig sørge for at de stadigvæk smager fantastisk ♥

I denne smoothie, har jeg tilføjet persille – som er super sundt! persilen (og persille smagen) har jeg prøvet at kjule lidt, ved at tilføje røde bær til smoohien (det er jo ikke alle børn, du kan få til at drikke en grøn smoothie 🙂 Min bonussøn ville dog gerne 😉 )


Opskrift

Antal:  4 store glas

Ingredienser:

 • 1 bundt persille
 • 1 appelsin
 • ½ frossen banan
 • 40 gram havtorn
 • 40 gram frossen spinat
 • 140 gram blåbær
 • 140 gram hindbær
 • 1 dl koldt vand
 • 2 ½ dl appelsin juice
 • ½ tsk kardemomme
 • 1 ½ tsk vaniljepulver


Sådan gør du:

 • Skræl din appelsin & skør den i både
 • I din blender putter du: banan, appelsin, bær, spinat & persille
 • Tilsær juice og blend det hele godt sammen
 • Tilsæt kardemomme, vaniljepulver & vand (tilsæt vand gradvist,mens du blender – så din smoothie ikke ender ud med at blive for tyndtflydende)
 • Blend den godt til den er cremet & blød

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.